sobota 7. ledna 2012

Malé radosti

     Občas k malé radosti stačí opravdu málo - jen papír a pastelky. A malá radost je na světě.
V Praze není ani vločka sněhu. Jen prší. Mám téměř jarní náladu.
















    Trošku větší radost jsem si udělala, když jsem šla kolem svého oblíbeného antikvariátu. Raději bych měla vždy přejít na druhou stranu... Už jen jejich výlohy jsou tak veliké a lákavé. A co teprve uvnitř...knihy vyrovnané až do stropu. Potřebovala bych tam být týden v kuse, abych si všechno prohlédla. Dnes na mě z výlohy koukala krásná stará knížka Šijeme na panenku, S. Tschinkelová a V. Trnková.





10 komentářů:

  1. Tu knížku ti závidím...

    Jaruška

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jasněnko, mám na tebe velikou prosbu ohledně této knížky z r. 1940. Mám ji též, dostala jsem ji od Ježíška, ale Ježíšek (můj muž)při koupi této knihy v antikvariátu jaksi zapomněl zkontrolovat střihy v zadní kapse knihy. Střihy tedy nemám. Je možné je oskenovat a zakoupit/vyměnit... od tebe? Moc děkuji, Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Jitko, promiň, že odepisuji až teď, musím začít pozorněji kontrolovat komentáře u starších příspěvků. Já v kapse také nenašla žádný střih:-/ Kontrolovala jsem to už v antikvariátu a dokonce se i poptávala, ale paní říkala, že málokdy se takové přílohy dochovají. Takže bohužel, jinak bych ti moc ráda pomohla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedalo mi to a začala jsem zuřivě googlit:-) Zjistila jsem, že knihu by měli mít v jedné knihovně, kam dokonce i chodím, prezenčně. Nejdříve ve čtvrtek tam zaskočím a pokud budou přílohy k dispozici, okopíruju je.

      Vymazat
    2. Milá Jasněnko, tak to bylo opravdu skvělé, budu se těšit, jestli se to povede. Moc děkuji za snahu a budu dále sledovat tvůj blog. Jitka

      Vymazat
    3. Milá Jitko, sehnala jsem všechny přílohy:-) Předání vyřešíme přes mail.

      Vymazat
  4. Dobrý den, náhodou jsem narazila na Váš příspěvek o úžasné koupii:o) a dočetla se, že jste také neměla knihu kompletní. Moc bych Vás chtěla poprosit, zda je možné mi poslat střihy k této knize. Dostala jsem ji k Vánocům, ale také nekompletní. Pokud se mi ozvete, bude Vám zavázána. S pozdravem Martina S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, střihy Vám samozřejmě ráda pošlu:-) Napište mi prosím do dalšího komentáře svůj mail, nebudu ho publikovat a střihy Vám obratem doletí skrzeva internet.

      Vymazat
  5. Dobrý den Jasněnko, já jsem tuto knihu marně sháněla po antikvariátech, nakonec se mi ji podařilo sehnat aspoň naskenovanou, bohužel však bez přílohy. Mohla bych také poprosit o přílohuna mail? Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Demael, určitě, žádný problém. Napište mi prosím mail, nezveřejním ho tu.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...