Oslavenec pro nás objednal večeři. Byla ve dvou dřevěných oválných mísách, v nichž jste mohli vybírat z: vařeného vepřového kolene, pečené kachny, slaniny, uzeného, teplých klobásek a papriček jalapeño (plněné sýrem, obalené a smažené). Přílohou byly dva bochníky křupavého voňavého chleba a vše jste mohli dovršit pořádnou porcí hořčice, křenu, beraních rohů či kyselých okurek.
Příjemné bonusy: pivovar je nekuřácký; má takové ty správně viklavé židle, což znamená, že se na nich střídá hodně zákazníků a z toho plyne, že se tam dobře vaří; při obědě k polévce dostanete domácí rohlíky; zákuskem jsou domácí buchty; obsluha je milá; můžete zkusit pivo wasabi a další speciality uvařené přímo v minipivovaru u Baštů.
Chválím velkou mísu s hořčicí, mňam. V pozadí je možné vidět rozkrojený bochník - krajíce mizely rychlostí blesku. |
Ahoj Jasněnko!
OdpovědětVymazatTakže jeden prima den s prima lidmi a prima jídlem. :-)
Takové dny bývají jedny z nejkrásnějších. :-) Koukám jaké veliké mísy jste měli! Mě oslovily beraní rohy - miluji je, ale nesmí být moc ostré. :-)
Tak ti přeji, aby i ten dnešní den byl minimálně prima. :-)
Těm mísám v pivovaru pracovně říkají "korýtka":-) Opravdu tak vypadají.
OdpovědětVymazatDěkuji a i já Tobě přeji prima dny.