neděle 9. listopadu 2014

Nedělní skóre

 Uzená krkovička zapečená pod hořčično-medovou krustou, kapustičky s cibulkou glazované v javorovém sirupu, dýňovo-bramborové pyré, v pozadí kořeněná citronáda.


Neskutečně hebký a hedvábný čokoládový dort - minimum mouky, maximum čokolády, másla a našlehaných vajíček + smetanová omáčka.
Recept je od http://www.kitchenette.cz/clanek/260-sametovy-cokoladovy-dort. Já jsem použila vajec jen pět, dortovou formu 18 cm a vršek jsem ještě přelila čokoládovou ganache. Ta sametová struktura je fantastická, nadchla mě.

2 komentáře:

  1. no kdo to má vydržet a neolízat aspoň obrazovku ?????

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jasněnko!
    Po dlouhé době jdu zase na koukanou a nestačím se divit, jaké dobrůtky tu máš! :-) Povím ti, že dýňovobramborové pyré vypadá naprosto senzačně! Budu muset recept opsat! ;-)
    Šárka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...