Včera lilo jako z konve, dnes naopak žhnulo slunce jako divé.
Café Amandine; La pissaladiére: francouzský koláč se zkaramelizovanou cibulkou, ančovičkami a olivami Vcelku normální, ale pohladil příjemně. |
Café Amandine; Tartaletka s vanilkovým créme patisserie a ovocným relischem Ovoce bylo skvělé. |
Café Amandine; Ravioli plněné konfitovaným kachním masem a sýrem gruyére, špenát s piniovými oříšky |
Chateau St. Havel; Jablečný koláč se skořicí, máslovou drobenkou a tvarohovou zmrzlinou s rozinkami marinovanými v rumu Zmrzlina neměla chybu. |
Chateau St. Havel; Chesse cake z kachních jater marinovaných v calvadosu podávaný s jablečným pyré, polníčkovým salátem a ciderovým želé |
Kuchař Michal Mráz u Naše maso - pro mě největší hrdina dne. V tom neuvěřitelném horku stál na slunci u grilu a ještě měl gumovou rukavici... |
Naše maso - vše z přeštických vepřů - špekáček z ohně a salsicia. |
Naše maso - grilovaná krkovice z přeštíka - nejlepší zážitek + nejlepší porce. |
Mám pocit, že s každým ročníkem přibývají lidé, ale velikost prostoru zůstává pořád stejná. Nejlepší je přijít mezi prvními a poté odejít ve chvíli, kdy už zahrada začíná praskat ve švech. Na přeštíka jsme ve frontě stáli 30 minut, což je v takovém vedru děs. Uprostřed odpoledne jsou takové fronty téměř všude.
Vlastní pití si dovnitř vzít nemůžete. Pivo stojí 60,- Kč, což je nehoráznost. Takže tohle považuji za velké mínus.
Ó ta krkovička a špekáček ! Kuchař u grilu byl opravdu hrdina ! M.
OdpovědětVymazatA to všechno, co jsi vyfotila (myslím jídlo) jsi snědla? :-)
OdpovědětVymazatJen na to koukám a funím! :-)
Něco bych i ráda ochutnala, ale něco mne vůbec neláká! :-) No ještěže pivo nepiji! A myslím si, že zrovna pití povolit mohli. :-)
jídlo vypadá skvěle,ale ta oblaka nemají chybu.
OdpovědětVymazat