čtvrtek 25. října 2012

Medvěd s modrou mašlí

Představuji Vám dalšího medvěda. Je to takový pohodlný mazel, kterého málo co rozhází.
Zdobí ho tmavě modrá saténová mašle s voskovou perlou.
Kožíšek má hebký a příjemný na dotek. Nejraději sedí na hromadě knih, pohodlně si čímkoliv podpírá záda a pozoruje práci ostatních.




5 komentářů:

  1. Protože nejsem kreativní, tak se budu opakovat, je to kulíšek k sežrání :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji a medvěd s modrou mašlí Vám mává tlapkou na pozdrav!

    OdpovědětVymazat
  3. Jasněnko, medvídek je skvostný! Smekám před tebou. Miluji medvídky, hlavně ty sedící, mám jich už slušnou sbírku a vždy, když mám tesknivou, tak si je sundám z garnýže a mazlím se s nimi. :-) A hlavně žasnu, jak něco tak krásného se dá ušít ručně, bez strojů a počítačů. ;-) Jsi velice velice šikovná. A já mám šílenou radost, že díky blogům poznávám další a další manuálně zručné lidi, které baví tvořit a svými výrobky dělat radost ostatním. :-)
    Měj se krásně Jasněnko. :-) Také u vás sněží? U nás tedy teď poletuje sníh, ale na to, že je říjen, tak je tu sněhu dost. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, omlouvám se, že jsem Tvůj komentář zveřejnila až po takové době, nějak jsem přehlédla jeho moderování. Přitom je to takový hezký a dlouhý komentář.
      Mockrát děkuji, medvědí řemeslo je mi čím dál tím milejší. A jak říkáš, medvěd je roztomilé a vřelé stvoření - vždy ochotné nabídnout hebké rameno.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...