sobota 3. května 2014

Chřestová sezóna

...je v plném proudu. Užíváte si ji taky?


Zelený chřest jsem obalila plátky slaniny a potom šoupla pod gril.
Bílý jsem povařila s trochou cukru, soli, másla, citrónu a přelila holandskou omáčkou, nemůžu se jí nabažit. Skvělý recept najdete na http://www.menudomu.cz/holandska-omacka/.

Dnes jsem si kvůli němu dokonce přivstala a vydala jsem se na farmářské trhy na Kulaťáku. Díky brzkému příchodu jsem se vyhnula frontám a davům lidí. Zatímco ostatní ještě nakupovali, já už jsem si doma v teple rozehřívala dlaně u plotny. http://www.ceskychrest.cz/

2 komentáře:

  1. Vypadá to báječně. Taky si chřest koupím!
    Zdravím Tě Jasněnko. M.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...